Greenville is part of a bigger network:

Droneport
Sector: Drone-industrie www.droneport.eu
BioVille
Sector: Health & Care sector www.bioville.be
Corda Incubator
Sector: Technologie- en servicessector www.cordaincubator.be
C-mine crib
Sector: Creatieve en innovatieve business c-minecrib.be
IncubaThor
Sector: Smart energy www.incubathor.be
Greenville
Sector: Circulaire economie www.greenville.be/
Agropolis
Sector: Land- en tuinbouw www.agropolis-kinrooi.be

Cloud
Bij Group K geloven we niet in oude, traditionele IT. Tijdens COVID-19 werden veel organisaties gedwongen om hun applicatielandschap opnieuw uit te vinden en hun IT-strategie opnieuw te bedenken. Ze werden gedwongen om flexibel, kostenefficiënt en uiterst schaalbaar te zijn.
Het assisteren van onze klanten bij het analyseren, evalueren, ontwerpen en implementeren van cloud service oplossingen is vandaag de dag één van onze Core Business oplossingen. Ons team van deskundige cloudtechnici ondersteunt het levenscyclusbeheer van het configureren en onderhouden van cloudservices en -oplossingen.

(Edge) Connectiviteit
Bij het creëren en uitvoeren van krachtige, schaalbare oplossingen in de cloud en het gebruik van de kracht van de cloud via Artificial Intelligence (AI) en machine learning-technieken hebben we een stabiele, veilige verbinding met onze cloudservices nodig.
5G en Edge Computing openen een wereld van nieuwe omzetmogelijkheden in productie, transport, gaming en meer. Al deze nieuwe mogelijkheden vereisen een constante en stabiele interne verbinding vanaf meerdere Edge-locaties (bijv. hoofd- of externe kantoren) voor continue en betrouwbare gegevensregistratie, soms samen met lage latentiebehoeften. Een stabiel, goed onderhouden netwerk van LAN- en WIFI-diensten is een “must-to-have”.
Onze deskundige netwerk ingenieurs zijn zeer bekwaam en multi-gecertificeerd om complexe netwerkinfrastructuur te bouwen en te onderhouden om de overstap naar “meer cloud-diensten” voor onze klanten te ondersteunen.
Ons 24/7 team is beschikbaar in het geval dat een kritieke netwerkstoring wordt gedetecteerd door onze sensoren.

(IT) Beveiliging
Het uitvoeren van services in de cloud en interactie met onze gegevens vereist dat we een veilige en stabiele omgeving creëren. Elk eindpunt kan een potentiële aanvalsvector voor uw bedrijf zijn.
Alleen het beschermen van uw eindpunten met behulp van een traditioneel antivirusproduct is niet voldoende. Veel van de malware vandaag kan gemakkelijk ontsnappen aan deze beschermende diensten. Elke dag en elk uur worden duizenden accounts aangevallen door kwaadwillende gebruikers. Mailboxgegevens worden heel vaak gestolen, wat resulteert in reputatieschade en mogelijk inkomenverlies.

Over onszelf
Group K, een IT integrator met ons hoofdkantoor in Houthalen-Helchteren, werd opgericht door de beheerders Frank en Theo Keunen en is ontstaan als logische groeipool uit het bedrijf K.A.N.S.-EXPERTS BVBA (Keunen Auditing Network Solutions Experts) dat ook al meer dan 16 jaar actief is in informatietechnologie en audit-activiteiten. Dit bedrijf werd in 2006 opgericht door Theo Keunen, waarbij de oprichting van een nieuw bedrijf noodzakelijk was om de strategie van het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Daarom is Group K medio 2021 opgericht.
Bedrijven worden gedwongen hun digitale transformatie (COVID-19) te versnellen. Veel integratiepartners richten zich alleen op omzetwinst zonder hen meer zakelijke toegevoegde waarde te bieden. Er is veel ruimte voor optimalisatie op het gebied van architectuur en licenties, connectiviteit, beveiliging, zichtbaarheid en dagelijks IT-beheer. Deze pijlers vormen de hoofdactiviteiten van Group K.

Contact