Greenville is part of a bigger network:

Droneport
Sector: Drone-industrie www.droneport.eu
BioVille
Sector: Health & Care sector www.bioville.be
Corda Incubator
Sector: Technologie- en servicessector www.cordaincubator.be
C-mine crib
Sector: Creatieve en innovatieve business c-minecrib.be
IncubaThor
Sector: Smart energy www.incubathor.be
Greenville
Sector: Circulaire economie www.greenville.be/
Agropolis
Sector: Land- en tuinbouw www.agropolis-kinrooi.be

Vandersanden

Terug naar overzicht

Vandersanden is het grootste internationale baksteen producerende familiebedrijf in Europa van gevelstenen, kleiklinkers, eco-baksteenstrips en gevelsystemen met hoofdkantoor in Bilzen (België). Vandersanden bestaat bijna een eeuw en is gedreven door innovatie, duurzaamheid en vakmanschap.

Wij bieden producten die inspireren tot het ontwerp en de realisatie van mooie gebouwen en huizen en de aanleg van straten en tuinen. Als business partner bouwen we aan duurzame relaties gebaseerd op openheid en vertrouwen. Wij luisteren naar onze klanten en begrijpen hun behoeften. Samenwerken met Vandersanden betekent opgenomen worden in de grote Vandersanden familie.

 

Vandersanden Academy

Vandersanden streeft ernaar om het meest klantgerichte bedrijf in de sector te zijn op het gebied van kennis en kennisdeling. We geven daar op verschillende manieren inhoud aan, zoals het adviseren en ondersteunen van klanten bij de keuze en verwerking van onze producten.

Ook bieden we verschillende soorten trainingen en opleidingen aan via de Vandersanden Academy. Van informatiesessies en praktische workshops tot seminaries en masterclasses. We willen onze kennis en kunde graag met jullie delen.

 

Wenst u meer informatie over de Vandersanden Academy, dan kunt u terecht op onze website: https://www.vandersandengroup.be/group/nl-be/service-academy

U kunt ook een email sturen naar academy@vandersanden.com of telefonisch contact opnemen met Nele Swennen op telefoonnummer (+32) 089 51 01 60.