Greenville is part of a bigger network:

Droneport
Sector: Drone-industrie www.droneport.eu
BioVille
Sector: Health & Care sector www.bioville.be
Mia-H
Sector: Fashiontech www.mia-h.be
Corda Incubator
Sector: Technologie- en servicessector www.cordaincubator.be
C-mine crib
Sector: Creatieve en innovatieve business c-minecrib.be
IncubaThor
Sector: Smart energy www.incubathor.be
Greenville
Sector: Circulaire economie www.greenville.be/
Bikevalley
Sector: Fiets- en sportindustrie www.bikevalley.be
Agropolis
Sector: Land- en tuinbouw www.agropolis-kinrooi.be

Co-working space.

 • Limburg
 • Eigen plek tussen andere bedrijven
 • Minimale kosten, maximale ontzorging

Co-working space.

Een plek in de unieke co-working spaces van Limburg is de ideale oplossing voor startups of eenmanszaken. Hier werk je in een open office, samen met andere bedrijven. En dat met minimale kosten voor maximale ontzorging. De fijne sfeer krijg je er gratis bij!

Wat?

Geniet van alle voordelen van een eigen werkplek gecombineerd met het comfort van een business center in deze co-working space in Limburg. Je krijgt in onze open offices je eigen ruimte, dat je volledig naar wens inricht. Wij voorzien alle nodige faciliteiten: van wifi en printers tot meeting rooms en catering. Het enige dat jij moet doen, is je computer aanzetten en aan de slag  gaan.

Voor wie?

Niet enkel startups of scale-ups kunnen bij ons terecht. Ook bedrijven met weinig personeel en die geen apart kantoor nodig hebben huren een plek in onze co-working space in Limburg. Je zit samen met gelijkgestemde bedrijven waarmee je gemakkelijk kennis uitwisselt. Groeit je bedrijf? Dan groeit Greenville met je mee. Dankzij tal van events en samenwerkingen, bouwen wij samen aan een sterke Greenville community.

Aanbod

De vergoeding voor een Greenville co-working space in Limburg is inclusief alle faciliteiten en services. We werken met een all-in formule, wat inhoudt dat je een volledig uitgeruste werkruimte of kantoor krijgt, voorzien van alle nodige services en faciliteiten:

 • Meubilair
 • Vergaderzalen
 • Bemande receptie
 • Restaurant
 • Schoonmaak en onderhoud
 • Beveiliging
 • ICT
 • Telefonie

Greeville werkt met een flexibele dienstenovereenkomst van 1 tot 3 jaar, die telkens verlengbaar is. De opzegtermijn is drie maanden.

Ontdek hier ons volledige aanbod services en faciliteiten.

Bijkomende voordelen

Greenville ligt in een steunzone (ontwrichte zone) en dat kan jou een interessant extra voordeel opleveren. Want bedrijven die investeren in een steunzone, krijgen 25% vrijstelling van de bronbelasting voor een periode van twee jaar per extra dienstverband. Het voordeel hiervan komt overeen met een besparing van 4 tot 5% op je loonkosten.

LRM is de hoofdaandeelhouder van Greenville, wat de nodige investeringsmogelijkheden kan bieden.

You want to make an impact? You finally found your place

Please have a seat.

And stay if you’d like

Op zoek naar een flexibele werkplek in een inspirerende omgeving? Kom eens langs, ontdek onze co-working spaces en snuif de sfeer van Greenville op. Of contacteer ons nu al voor meer informatie en een antwoord op al je vragen. Wij komen snel bij je terug!