Greenville is part of a bigger network:

DronePort
Sector: Drone-industrie www.droneport.eu
BioVille
Sector: Health & Care sector www.bioville.be
Corda Incubator
Sector: Technologie- en servicessector www.cordacampus.com
C-mine Crib
Sector: Creatieve en innovatieve business c-minecrib.be
IncubaThor
Sector: Smart energy www.incubathor.be
Greenville
Sector: Circulaire economie www.greenville.be/
Agropolis
Sector: Land- en tuinbouw www.agropolis-kinrooi.be

Kantoorruimte in Limburg.

 • Alle faciliteiten aanwezig
 • Kans op groeien
 • Fiscaal interessant

Kantoorruimte in Limburg.

Op zoek naar een kantoorruimte op een unieke locatie? Waar jij je eigen plek hebt, maar ook maximaal wordt ontzorgd? Waar je kennis uitwisselt met gelijkgestemde mensen? Een omgeving waar kennis wordt uitgewisseld en waar jij en je bedrijf maximaal worden ontzorgd? Dan is een kantoorruimte voor startups op Greenville dé place to be voor jouw bedrijf.

Wat?

Geniet van alle voordelen van een eigen werkplek gecombineerd met het comfort van een business center. Je krijgt je eigen kantoorruimte, als startup, in Limburg, afgestemd op jouw noden. Wij voorzien alle nodige faciliteiten: van wifi en printers tot meeting rooms en catering. Het enige dat jij moet doen, is je computer aanzetten en aan de slag gaan.

Voor wie?

Elk bedrijf is uniek, daarom zijn bij ons geen 2 kantoren hetzelfde. Van 35 m² tot 150 m², voor teams van 1 tot 25 personen. Aan flexibiliteit geen gebrek. Groeit je bedrijf? Dan groeit Greenville met je mee. Na een tijdje een ander kantoor nodig? Of liever verhuizen naar de co-working space? Hier kan alles.

Aanbod

De vergoeding voor een Greenville kantoor is inclusief alle faciliteiten en services. We werken met een all-in formule, wat inhoudt dat je een volledig uitgeruste werkruimte of kantoor krijgt, voorzien van alle nodige services en faciliteiten:

 • Meubilair
 • Vergaderzalen
 • Bemande receptie
 • Restaurant
 • Schoonmaak en onderhoud
 • Beveiliging
 • ICT
 • Telefonie

Greeville werkt met een flexibele dienstenovereenkomst van 1 tot 3 jaar, die telkens verlengbaar is. De opzegtermijn is drie maanden.

Ontdek hier ons volledige aanbod services en faciliteiten voor kantoorruimte in Limburg.

Bijkomende voordelen

Greenville ligt in een steunzone (ontwrichte zone) en dat kan jou een interessant extra voordeel opleveren. Want bedrijven die investeren in een steunzone, krijgen 25% vrijstelling van de bronbelasting voor een periode van twee jaar per extra dienstverband. Het voordeel hiervan komt overeen met een besparing van 4 tot 5% op je loonkosten.

LRM is de hoofdaandeelhouder van Greenville, wat de nodige investeringsmogelijkheden kan bieden.

Join the community of future-definers

Please have a seat.

And stay if you’d like

Op zoek naar een kantoor in een inspirerende omgeving? Kom eens langs en snuif de sfeer van Greenville op. Of contacteer ons nu al voor meer informatie en een antwoord op al je vragen. Wij komen snel bij je terug!